Voorkom drukte

Identificeer de meest gebruikte plaatsen.

Bewaking van vloerbezetting

Optimale bezetting van ruimtes en verdiepingen.

Welzijn van medewerkers

Waarschuwing bij overschrijding van het aantal mensen.

Voorkom drukte

Identificeer de meest gebruikte plaatsen.

Bewaking van vloerbezetting

Optimale bezetting van ruimtes en verdiepingen.

Welzijn van medewerkers

Waarschuwing bij overschrijding van het aantal mensen.

Distance sensing

Comfort en veiligheid op het werk

Iedere werkgever of facilitair manager dient ervoor te zorgen dat mensen zich op het werk comfortabel en veilig voelen. Tijdens de coronapandemie werd er niet voor niets continu op gehamerd om 1.5 meter afstand van elkaar te houden. Los van het risico om anderen te besmetten, is het voor iedereen gewoon fijn om voldoende ruimte en frisse lucht te hebben tijdens het werk.

Sensoren voorzien van slimme software

Eenvoudig afstand meten

SmartEagle biedt met haar slimme sensorsysteem de helpende hand bij distance sensing (afstand meten). Via het online dashboard of de handige SmartEagle gebruikersapp kan een werkgever, facilitair manager of organisatie van een bepaald event continu zien of en waar zich mensen te dicht bij elkaar bevinden. Op dat soort momenten kan er direct worden gewaarschuwd om meer afstand te houden en indien nodig kunnen er andere preventieve maatregelen worden genomen, zoals het over meerdere ruimtes spreiden van de aanwezigen en het niet meer toelaten van bezoekers alvorens er mensen het gebouw of evenementterrein hebben verlaten. Distance sensing is één van de handige functionaliteiten van SmartEagle.

Aan de slag

Vraag een demo of starterskit aan

Wij helpen u graag bij het zetten van de eerste stappen om te ontdekken welke voordelen het gebruik van SmartEagle heeft voor uw bedrijf. Met onze starterskit kunt u op een laagdrempelige manier direct zelf aan de slag. De SmartEagle starterskit bestaat uit 2 sensoren en een online dashboard. Als SmartEagle aan uw wensen en verwachtingen voldoet, dat is het eenvoudig verder uit te breiden door sensoren toe te voegen. Het dashboard kan voor u op maat aangepast worden en er is een webapp beschikbaar voor uw medewerkers.