Crowdmanagement

Optimale verspreiding van medewerkers.

Voorkom grote drukte

Identificeer de meest gebruikte koffieplaatsen.

Welzijn van medewerkers

Waarschuwingen bij overschrijding van het aantal mensen.

Crowdmanagement

Optimale verspreiding van medewerkers.

Voorkom grote drukte

Identificeer de meest gebruikte koffieplaatsen.

Welzijn van medewerkers

Waarschuwingen bij overschrijding van het aantal mensen.

Sensoren voorzien van slimme software

Object recognition

Voorkom drukte in uw lounge en kantine. SmartEagle maakt gebruik van object recognition. De sensor telt de hoeveelheid mensen in een zone en bepaalt de onderlinge afstand. De sensor wordt aan het plafond in een vergaderruimte gemonteerd en heeft 230V voeding nodig. Eén sensor heeft bij een montagehoogte van maximaal 2.60 meter een detectiebereik van 4.80 x 3.20 meter. Grotere ruimtes, zoals kantoortuinen, kunnen in meerdere detectiezones worden verdeeld, waarbij elke zone voorzien is van een aparte sensor. De sensor communiceert via een draadloze of een bekabelde verbinding met de Cloud.

Geavanceerde software

Open of op maat ontwikkelde interfaces

De software van SmartEagle maakt gebruikt van Machine Learning en levert informatie over het aantal mensen binnen een zone en de onderlinge afstand. Deze informatie kan via een API aan uw facility management- of werkplekzoeksysteem worden gekoppeld. De gegevens worden ook inzichtelijk gemaakt via een dashboard of een gebruiksvriendelijke webapp.

Realtime inzicht

Digitaal dashboard en gebruikersapp

Voorkom drukte in uw lounge en kantine. Het dashboard voor facility management toont de huidige status van de werkplekken en overige ruimtes en helpt en het verloop ervan in de tijd. De facility manager kan zien hoeveel mensen er in een zone aanwezig zijn en wat de onderlinge afstand is tussen deze mensen. Het dashboard kan alerts sturen als het maximum aantal mensen in een zone wordt overschreden. Medewerkers kunnen op de gebruikersapp zien in welke zones het druk of juist te druk is.

Aan de slag

Vraag een demo of starterskit aan

Wij helpen u graag bij het zetten van de eerste stappen om te ontdekken welke voordelen het gebruik van SmartEagle heeft voor uw bedrijf. Met onze starterskit kunt u op een laagdrempelige manier direct zelf aan de slag. De SmartEagle starterskit bestaat uit 2 sensoren en een online dashboard. Als SmartEagle aan uw wensen en verwachtingen voldoet, dat is het eenvoudig verder uit te breiden door sensoren toe te voegen. Het dashboard kan voor u op maat aangepast worden en er is een webapp beschikbaar voor uw medewerkers.