Evalan: IoT oplossingen op maat

SmartEagle is een product van Evalan

Wij vertellen u graag meer over ons en onze missie. SmartEagle is een onderdeel van Evalan BV uit Amsterdam. Evalan is een snelgroeiende en innovatieve ontwikkel- en engineeringpartner op het gebied van “The Internet of Things”. We dekken de volledige IoT-stack en werken nauw samen met onze klanten aan remote monitoring, sensor- en telemetrieoplossingen in de industrie, vastgoed, gezondheidszorg en overheid. We ontwikkelen devices, sensoren, datamanagementsystemen, dataverwerkingsalgoritmen, cloudapplicaties en gebruikersinterfaces voor verschillende platformen. Evalan is opgericht in 2005 en is vanuit Amsterdam actief in vijftig landen.

Oplossing voor een veelvoorkomend probleem

Nauwkeuriger de status van een werkplek vaststellen

In een van onze smart building projecten ontdekten wij een kritiek probleem binnen kantoren: het goed identificeren van de status van werkplekken en ruimtes. Bestaande sensortechnieken verrichten metingen maar deze gegevens zijn vaak onvolledig, zoals het niet kunnen detecteren van de status ‘passief bezet’. Met de SmartEagle sensor is dit wel mogelijk en ontstaat er een volledig beeld van de werkplekbezetting waarmee de facility manager de ruimtes beter en efficiënter kan beheren. De sensor is ook uitgebreid naar aanleiding van de coronapandemie voor toepassingen die specifiek helpen om de kans op besmetting tussen mensen te verlagen.

Beheer

Performance optimalisatie

Wij werken samen met onze klanten aan optimale sensoroplossingen. Wij zorgen dat de IoT-toepassingen blijven werken, veilig en gestroomlijnd. Wij beheren en onderhouden de techniek zodat deze aan de steeds veranderende eisen en wensen blijven voldoen.

SmartEagle sensor

Inzicht in bezettingsgraad

SmartEagle maakt gebruik van object recognition. De gegevens van de sensor geven een beeld van de bezetting van de ruimtes en de beschikbaarheid van werkplekken.

Geavanceerde software

SaaS: Altijd de beste software

De gegevens van de sensor zijn beschikbaar via een beveiligde API en een optionele web applicatie

Realtime inzicht

Actuele bezettingsgraad via dashboard

Het dashboard laat de beschikbare werkplekken zien, het aantal mensen in de ruimte, de onderlinge afstand en hoeveel mensen er door een deur of opening gaan.

Download de whitepaper

Terug naar kantoor na Covid

In deze whitepaper vindt u informatie over hoe u uw kantoor geschikt kunt maken voor uw medewerkers als zij terugkomen na de coronapandemie. De whitepaper belicht verschillende manieren waarop u uw kantoor kan voorbereiden ook als u geen smart building infrastructuur in uw gebouw heeft.